Följ Ulf Löwenhav

Jag följer Ulf Löwenhav på Google+ och på Twitter. Det borde alla som är intresserad av ekonomi göra. Han skriver många intressanta och läsvärda inlägg och artiklar på både Google+ och på Twitter om diverse olika händelser i den ekonomiska världen. Han skriver på ett mycket läsvärt sett och det som är riktigt bra är att Ulf Löwenhav uppdaterar mycket och väldigt ofta vilket gör att man får ta del av det senaste hela tiden. det gillar jag väldigt mycket. De som läser dessa olika medier vet att det finns mycket spännande och kunnigt folk som man följa och läsa mer om. Det finns person inom alla olika sorters kategorier som man kan läsa mer om via till exempel Twitter och Google+.

Men när det gäller ekonomi och finans så är det Ulf Löwenhav som jag rekommenderar att ni ska följa. Han skriver många och riktigt trevlig inlägg som man kan lära sig mycket av samtidigt som det är väldigt kul. Det är helt klart roligare att följa kunniga personer på Twitter eller Google+ istället för att läsa massor av skolböcker.

Ulf Löwenhav på Google+.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>