Pressa CD

Jag håller på att ska pressa en CD och det är viktigt att det blir rätt när man gör det själv. Det kan vara ganska svårt men det är så att jag kan det ganska bra. Kan man inte göra det själv så ska man lägga bort det till någon som kan pressa CD riktigt bra. Någon som har mycket erfarenhet och vet hur man ska göra för att det ska bli och man ska få det resultat som man vill ha. Det är många som tror att man kan göra lite som man vill när det gäller detta. Men det går dock inte. Det är inte vad som helst som går att göra utan det måste vara så att man även får dem perfekta annars kommer det inte att fungera. Därför ska man pressa CD hos någon som verkligen kan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>